YOGA RESTAURATIU (YIN YOGA)

El Yoga Restauratiu o Yin Yoga a Mataró, és una pràctica molt suau que es basa en frenar l’inèrcia accelerada del dia a dia i l’obertura del cos a través d’estiraments passius. Les postures es practiquen totes des de terra i es combinen amb meditació i una relaxació guiada anomenada Yoga Nidra. El Yoga Restauratiu és una classe recomanada per a tots els nivells i totes les persones.

La classe de Yin Yoga, és una classe ideal si et trobes mancat d’energia, t’estàs recuperant d’una malaltia, accident, tens dolor o simplement vols fer una classe de yoga relaxant per a una bona salut.

Què es practica druant una classe de Yoga Restauratiu?

  • Meditació
  • Pranayama: Exercicis de respiració
  • Suaus estiraments de
  • Hatha Yoga
  • Yoga Nidra: Relaxació profunda

El Yoga Restauratiu o Yin Yoga consisteix a mantenir-se en un estat de relaxació físic i mental i a la vegada estar en plena consciència. Promou la pau interna, ajuda quan es tenen problemes d’estrès, dolor, i ens guia cap al positivisme. També és beneficiós per aquells que tenen dificultats d’aprenentatge, desordres psicològics, ansietat, insomni, addiccions, dolor i malalties cròniques. Consisteix en un nombre d’asanas reduït i que es mantenen durant un període de temps més llarg que ens dóna l’oportunitat de trobar més calma i recuperar el cos, per culminar amb una relaxació final.

Les classes de Yoga Restauratiu estan obertes gratuïtament a les persones que estan passant per un procés de càncer i estan en tractament. +info

HATHA VINYASA

YOGA SUAU

YOGA PARET

FIT BACK

PILATES

MEDITACIÓ

PRIVADES

CORPORATIU

ONLINE

STREAMING

TAIKO

FITNESS DRUMMING