PROJECTES SOCIALS

PROJECTE LLEURE I DEURES

Aquest projecte ofereix a nens i nenes en risc d’exclusió la possibilitat d’estar en un espai acollidor, fent els deures de l’escola i altres activitats extraescolars de lleure amb l’acompanyament de voluntaris.

PROJECTE REM

Suport a adolescents en risc d’exclusió. Pràctica setmanal de rem al Port de Mataró, per potenciar el treball en equip. 

PROJECTE ONCOLÒGIC

Un projecte per millorar la qualitat de vida dels malalts oncològics durant el procés de la malaltia. La Fundació ofereix classes gratuïtes a les persones que estan en tractament oncològic.

PROJECTE CUIDEM ELS GRANS

Aquest projecte ofereix a les persones interessades que es trobin soles, l’oportunitat de compartir una estona amb una voluntari.

PROJECTE 9BOSC

És un projecte que té com a finalitat la neteja del medi ambient, concretament els boscos. Des de 2017 i de manera periòdica es fan neteges de boscos on es recull la brossa que en alguns casos fa més de 20 anys que és a la muntanya.

VISITA TOT L’HISTORIAL DE PROJECTES DE LA FUNDACIÓ

Fes-te voluntari

La Fundació Lotus Blau promou la cooperació ciutadana a través del voluntariat. Tot aquell que vulgui donar una estona del seu temps a altres persones trobarà a la Fundació diferents projectes socials a través dels quals desenvolupar aquest tipus de tasques.

Si estàs interessat a fer de voluntari, posa’t en contacte amb nosaltres a info@fundaciolotusblau.org o al 93 790 23 21.

Si vols fer un donatiu

Amb la teva ajuda la Fundació té més recursos per treballar amb els seus projectes per a un benestar social.

Fes una transferència
Lotus Blau Fundació Privada
C/ Antoni de Capmany, 62
Mataró 08301
ES68 0081-0036-46-0001501951 / BSAB ESBB

* Recorda que pots desgravar el 25% de la teva aportació en la declaració de renda

Col·laboradors