Mal d’esquena: Fit Back la classe que t’allibera

Mal esquena

Tens mal d’esquena i no te’l treus de sobre? T’ajups, t’aixeques, agafes la bossa, et gires per agafar el mòbil i en tots aquests moviments tan quotidians sents dolor. El que tenim aquí és una acumulació de tensió o pressió, ja sigui per esforços físics reiterats, vida sedentària o bé per motius emocionals i mentals. I el cos ho manifesta en forma de contractura.

El mal d’esquena

L’esquena és una de les principals pistes d’aterratge de les contraccions que ens indiquen que hem de fer alguna cosa amb com estem vivint cada dia.

Tant si ja pateixes dolor com si encara no en tens, hem dissenyat unes classes específiques que ajuden a millorar l’estat general del cos i sobretot a evitar les contractures a l’esquena.

FIT BACK és una classe de reeducació postural que es basa en exercicis específics dirigits, que ajuden a corregir les males postures que s’adquireixen amb el temps. A través d’aquests exercissis no només es va retrobant la postura correcta, sinó que s’alleugen i eliminen els dolors que són conseqüència d’aquestes males postures.

A Fit Back es treballen els estiraments dels diferents grups musculars, la tonificació de la musculatura i busquem la relaxació en diferents moments.

A qui va destinada la classe?

Poden participar-hi persones de totes les edats. Especialment indicada a totes aquelles que pateixen mal d’esquena, cervicals o mals de cap, lumbàlgia i ciàtica. És una bona classe per qui té problemes als discos intervertebrals. També per a persones que pateixen les conseqüències del pas del temps: dolors de genoll, incontinència urinària, artrosis, energia vital baixa, cansament…

Les persones amb una feina que requereix esforç físic i que poden patir lesions o sobrecàrregues haurien de dedicar una estona a la setmana per reforçar el cos i la postura, per evitar danys.

Les persones que no tenen cap mena d’esforç a la feina i que pateixen sedentarisme, també ho haurien de fer perquè assegut molta estona és perjudicial pel benestar físic i alhora mental/emocional. Els últims temps s’ha extès la pràctica del teletreball i s’ha potenciat passar llargues estones a l’habitació o sala d’estar convertides en oficina. Això passa factura perquè s’agafen males postures des de la cadira, sobretot si no es ergonòmica.

Els fisioterapeutes estan d’acord en que la millor solució i prevenció és un exercici moderat. S’ha vist que la realització d’exercicis orientats a la tonificació i flexivilitat muscular de l’esquena són el més efectiu per combatre el dolor i prevenir-lo.

Quanta estona hi haig de dedicar?

Vine a una classe a la setmana i valora els beneficis que en treus.  Veuràs fàcilment com millora el teu estat general. Pots combinar aquesta classe amb classes de yoga, un complement ideal per a tothom.

 

Et convidem que vinguis a provar una classe i vegis per tu mateix/a! Posa’t en contacte amb nosaltres i reserva la teva plaça, la primera classe és gratuïta 😉

Últimes notícies