Estudi de ioga a Mataró

La Fundació Lotus Blau té un estudi de ioga a Mataró per oferirEstudi de ioga a Mataro
als habitants de la zona del Maresme l’oportunitat d’assistir a classes de ioga i de relaxació.

La funció principal de la Fundació és cuidar la societat a través de diferents projectes socials i les persones individualment amb les classes que s’ofereixen a l’estudi de ioga a Mataró. Creiem en el poder del ioga com a forma de connexió amb un mateix. A través d’aquesta connexió es pot obrir camí cap a una consciència més plena, eina essencial per poder viure millor.

El primer estudi de ioga a Mataró

L’estudi de ioga del Lotus Blau compta amb més de 20 anys a Mataró. Va ser el primer centre a oferir classes de ioga a la ciutat. Va començar amb una seu al c/ Sant Joan. Tots els professors que trobaràs al Lotus aixequen més de 10 anys impartint classes diàriament.

Diferents estils de ioga

Et proposem classes variades perquè puguis triar el que més et convingui:

  • Yin Yoga / Ioga Restauratiu: són classes de relaxació que combinen meditació, pranayama (exercicis de respiració), estiraments molt suaus des del terra i un Ioga Nidra (relaxació guiada estirats a terra).
  • Hatha Bàsic: una mena de postures de ioga amb una exigència suau perquè puguis practicar postures en mode suau. Treballa el cos i relaxa tensions sense suar.
  • Hatha Vinyasa: en aquesta classe treballaràs el cos de manera més intensa que a la bàsica. Hi ha una demanda física, però cada alumne pot modular la intensitat amb què vol treballar cada dia.
  • Ioga aeri / Ioga a la Paret: treballa amb l’ajuda de la paret des del terra i d’unes cordes i arnès, penjat de la paret. Una classe d’estiraments intensos i de postures invertides per millorar la teva pràctica a la teva classe habitual de Hatha.

Puc venir a provar classe a l’estudi de ioga a Mataró?

Sí, és clar. Estarem encantats! Vine a practicar a la classe que vulguis i la teva primera classe serà gratis.
Avisa’ns abans per correu info@fundaciolotusblau.org o per telèfon 937 902 321 i digues a quina classe vols venir.

Puc col·laborar en els projectes socials?

Sí! T’expliquem com:
1. si t’apuntes com a alumn@ a l’estudi de ioga a Mataró, amb la teva quota mensual i la teva quota anual de soci@ estaràs donant suport als projectes socials, ja que els diners van directament a subvencionar els projectes de la Fundació.
2. si vols participar-hi activament, pots sol·licitar ser voluntari en alguns dels projectes. Pots ser voluntari a:
LLEURE I DEURES: el projecte per a nens i nenes en risc d’exclusió social. Uneix-te a donar suport un dia a la setmana de 17.15 a 19.15h
9BOSC: neteja de boscos un diumenge al matí. Vine sol o acompanyat.
CUIDEM ELS GRANS: companyia a gent gran que es troba sola.

Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres i t’atendrem encantats

Últimes notícies