Aeroyoga a Mataró

Què és l’aeroyoga?aeroyoga mataro 2

L’aeroyoga a Mataró o yoga aeri és la pràctica de postures acrobàtiques i de yoga des de l’espai aeri amb la utilització de teles o cordes. La seva pràctica ens porta a estar una bona estona sense tenir contacte amb el terra i el practicant ha d’aprendre a moure’s sense el suport del terra. Això fa que l’aeroyoga sigui una pràctica molt física i amb més repte que no el yoga que es fa des de terra.

Beneficis de l’aeroyoga a Mataró

Practicar l’aeroyoga a Mataró millora la nostra pràctica de Yoga des de terra, i ens aporta una sèrie de beneficis diferents dels que ens aporta el yoga tradicional.

 • augmenta la flexibilitat muscular i de les articulacions
 • millora la consciència espacial del practicant
 • millora la circulació i és beneficiós pel cor
 • descarrega la zona lumbar i l’esquena en general alleugerint el dolor
 • descansa el tronc inferior invertint la gravetat en el rec sanguini
 • tonifica el sistema muscular
 • millora la mobilitat de les articulacions
 • ajuda a combatre l’estrès
 • millora l’equilibri
 • ajuda a perdre la por i a confiar
 • millora lesions esportives, artritis, malalties degeneratives dels discs i ciàtica
 • millora la pràctica de postures invertides

 

Quin tipus d’aeroyoga es practica al Lotus Blau?

Al Lotus Blau pots practicar aeroyoga a Mataró a les classes de Yoga a la Paret. Utilitzem cordes i arnesos penjats a la paret. Fent servir la paret com a suport treballem diferents postures de yoga basant-nos en els principis d’alineació de BKS Iyengar.

Des de les cordes i amb l’ajut de la força de la gravetat podem aprofundir en cada postura obrint i creant espai en el cos.

L’aeroyoga a Mataró del Lotus Blau està dissenyat per permetre la tracció, el suport i una experiència diferent de la gravetat que posa en repte el practicant, potenciant la tonificació muscular i l’atreviment.

En què consta una classe d’aeroyoga a Mataró?

La primera part de la classe la practiquem des de terra, fent servir el panell de la paret per treballar el cos mentre els peus encara són a terra. Practiquem invertides amb el suport de la paret. Per aquells alumnes als quals en una classe de Hatha Yoga tenen dificultats amb les invertides, aquesta pràctica els ajuda molt a millorar aquestes postures. Abans de deixar de tenir els peus a terra, també treballarem algunes asanas entre la paret i el terra que exigeixen un esforç físic important.

Amb aquesta pràctica inicial haurem deixat el cos a punt per agafar les cordes i escalar la paret ?

Ja des de dalt, seguirem amb altres postures que ens demanen flexibilitat, força i equilibri. Entre algunes postures tornem a posar els peus a terra, així que deixem que el cos reposi i torni a agafar forces.

Acabem la classe amb unes últimes postures a terra i finalment una relaxació que ens ajudarà a integrar tot l’esforç i obertura que hàgim treballat.

T’interessa aquesta pràctica? Vine a provar una classe gratuïtament!! Posa’t en contacte amb nosaltres i reserva la teva plaça.

Últimes notícies