IOGA EN DIRECTE ONLINE

En aquests moments, encara molts alumnes prefereixen practicar des de casa però sense deixar d’estar en contacte directe amb els nostres professors.

El ioga en directe o streaming ens permet a tots seguir en contacte directe i no deixar de banda la pràctica que alhora és tant necessaria per mantenir una ment desperta i un cos lleuger.

Beneficis del ioga en directe:

  • No t’has de moure de casa i guanyes temps
  • El fet que les classes sigui en unes hores concretes t’ajuda a marcar-te uns horaris per complir amb el teu propòsit de cuidar-te
  • Si tens familiars al teu càrrec (nens, gent gran o malalts) pots practicar sense deixar-los sols
  • Si deixes la càmera oberta, el professor et podrà corregir

Puc començar a practicar ioga en streaming si no he practicat mai abans?

Sí, clar. A les nostres classes de yoga en streaming el professor t’anirà guiant i farà les demostracions necessàries perquè puguis fer la teva classe sense cap problema. Si tens algún dubte, després de classe podràs parlar amb nosaltres i et resoldrem els dubtes que calguin.

Per nosaltres és molt important que els alumnes se sentin còmodes, ja sigui a la classe presencial o a casa. Tinguin molta pràctica o no en tinguin.

M’haig de connectar abans de la classe?

Sí, és important que et connectis a la plataforma 5 min abans de l’inici de classe. Et trobaràs en “espera” fins que el professor hagi entrat a la classe i dongui l’entrada a tothom.

Què passa si entro més tard de l’hora d’inici?

Permetem que els alumnes de ioga en streaming entrin a la classe fins a 10min més tard de la classe. Això sí, et trobaràs amb la classe començada.

Haig de preparar alguna cosa des de casa?

És important que et preparis l’espai on practicaràs: intenta que sigui un espai on no hi hagi més gent que no estigui fent el mateix que tu. Que puguis tenir silenci i tranquil·litat. I sobretot, procura guardar-te aquella hora NOMÉS per tu i per fer la classe, ja que estant a casa, és molt fàcil sentir-se envaït per un munt de petites tasques que tenim pendents de fer.

Procura que l’espai no estigui molt fred o massa calurós. Prepara la teva esterilla i el material que puguis necessitar: el bloc, unes corretges o una tovallola.

És molt difícil accedir a la plataforma?

Gens. Treballem amb Zoom. Et passarem unes claus i amb elles és molt senzill entrar a la classe.

Hi ha permanència en les tarifes?

No. Pots cancel·lar la teva inscripció en qualsevol moment. Fes-ho abans del dia 25 de cada mes perquè no se’t cobri el mes següent.

Podem practicar dues persones des de casa?

La tarifa inclou només la pràcitca per una persona. Si un dia tens un convidat/da, ens ho fas saber i com a cosa excepcional, podreu practicar junts sense cost adicional. Però com a rutina, llavors cada alumne haurà de pagar la seva quota.

Puc assistir a les classes presencials amb aquesta quota?

No. Per assisitir a les classes presencials o a les classes gravades i penjades a lotusyogaonline.com, has de contractar una tarifa diferent.

A la Fundació Lotus Blau fa més de 20 anys que impartim classes de yoga a Mataró i més de 2.000 alumnes han passat per la nostra escola. La nostra dilatada experiència ens facilita la transmissió d’aquesta pràctica des del nostre centre ja sigui a les classes presencials com a les classes en streaming.

HATHA VINYASA

YOGA SUAU

RESTAURATIU

IOGA PARET

FIT BACK

IOGA SENIOR

PILATES

MEDITACIÓ

PRIVADES

CORPORATIU

ONLINE

TAIKO